Tennistraining 2021

De tennistraining wordt gegeven door Stan Tennis Academie Noord op de donderdagmiddag en -avond. Tijdens tennistraining zijn daarvoor minimaal twee banen gereserveerd.

My Image

Aanmelden

Aanmelding, groepsindeling en facturering voor trainingen wordt verzorgd door Stan Tennis Academie Noord. Odivia Leden kunnen zich aanmelden voor tennistraining 2021. Informatie hierover volgt maart 2021. Ben je nog geen lid van Odivia? Meld jezelf dan eerst aan als lid.

Tennisschool

De tennislessen worden gegeven door Stan Tennis Academie Noord. Iedere deelnemer krijgt training op zijn of haar niveau. Zo worden er diverse zaken in de trainingen behandeld: basisslagen, spelregels, plaatsing, vaart, bijzondere slagen, tactiek, mentaliteit, conditie, combinatieslagen.

Junioren

Training voor junioren is opgebouwd van basisvaardigheden naar slagvaardigheid en techniek tot tennis op de hele baan. Aangepaste baanlengtes en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysieke, emotionele ontwikkeling en technische en tactische vaardigheden.

Senioren

De trainingen van de senioren worden verdeeld in verschillende groepen: beginners, licht gevorderden en gevorderden. Hierdoor traint ieder op zijn/haar eigen niveau met daaraan gekoppeld de juiste oefenstof.

Voorwaarden

Op de tennislessen zijn de Voorwaarden van Stan Tennis Academie Noord van toepassing. Om tennisles te volgen moet je lid te zijn van Ltc Odivia.

Lesseizoen

Het lesseizoen bestaat uit 16 lessen. In de (school)vakanties is er geen tennisles. Alle lesdata, groepen en tijden worden voorafgaand aan het lesseizoen vermeld op deze pagina.

Afmelden voor een training

Wanneer je een keer niet kunt trainen kun je je afmelden door een SMS te sturen naar trainer Stan Naaktgeboren | 06-25159332. Vermeld je naam, vereniging en trainingstijd. Bij verhindering is de les voor eigen rekening, ook bij een eerste les uit een serie.

Lesuitval

Zonder tegenbericht gaat de les altijd door. Als een training niet doorgaat word dit gemeld op de twitteraccount @geentennisles. Zo mogelijk wordt je door iemand van Odivia op de hoogte gesteld en wordt dit op de website vermeld. Als lessen uitvallen door afwezigheid van de trainer wordt een vervangende trainer ingezet of wordt er een vervangende datum vastgesteld. Indien door weersomstandigheden de les niet door kan gaan worden de eerste drie lessen ingehaald in de daarvoor aangegeven inhaalperiode, aan het eind van het seizoen.

Annulering

In geval van ziekte en/of kort durende blessures vindt er geen restitutie plaats. In geval van verhuizing en/of langdurige blessure (mits er een doktersverklaring kan worden overlegt) van de lesser vindt alleen restitutie van lesgeld plaats indien de plaats wordt ingenomen door een andere betalende lesser.

Organisatie

De lesgroepen worden ingedeeld door Stan Tennisacademie Noord. De voorwaarden, kosten voor tennistraining, communicatie en facturering wordt volledig verzorgd door Stan Tennisacademie Noord.

Copyright © 2022 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ‚óŹ Alle rechten voorbehouden