• Toss & Toernooien Ltc Odivia

Toss & Toernooien

Toss

Tennis zonder afspraak.

De toss is bedoeld voor leden, die graag eens met verschillende mensen willen tennissen zonder van tevoren af te hoeven spreken. Afhankelijk van de opkomst zal er door loting een indeling worden gemaakt. Er zullen zoveel mogelijk (mix) dubbels gespeeld worden. Wij kunnen iedereen, maar in het bijzonder de nieuwe leden, aanbevelen om aan de altijd gezellige toss mee te doen. De toss wordt voor het eerst sinds jaren gehouden op een nieuwe vaste avond: Woensdagavond Tossavond.

Tijdens de toss zijn alle banen daarvoor gereserveerd. Iedereen die zin heeft komt en levert zijn/haar racket in. De rackets worden in een rek geplaatst en vervolgens worden ‘blind’ partijen getrokken. Er wordt gespeeld in rondes van 30 minuten. Spelers die later komen kunnen gewoon meedoen met de volgende rondes.

Woensdagavond Tossavond | Vanaf 19.00 uur*

Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga eens kijken op de toss, zo speel je eens tegen andere leden van Odivia en leer je misschien ook weer nieuwe mensen kennen waarmee je ook op een ander tijdstip eens af kunt spreken.

* De Toss wordt gehouden van april tot en met november/december (zolang het weer het toelaat). De Toss wordt altijd aangekondigd in de Agenda. De toss is bedoeld voor senioren. Maar de wat oudere junioren willen soms ook wel eens meedoen met de toss. Dat kan na overleg met het bestuur. Je moet wel minimaal 14 jaar zijn en fysiek 'mee kunnen' met de senioren. Bel hiervoor met Roelof Mensinga | 06.30.789.889.

Toernooien

Odivia is een recreatieve tennisclub.

Wij organiseren daarom meerdere toernooien per jaar voor Junioren & Senioren. Ons doel is dat zoveel mogelijk leden mee kunnen doen aan onze toernooien. Alle toernooien worden vooraf twee maal aangekondigd per email. Leden kunnen zich daarna aanmelden via de website. Soms organiseren wij ook activiteiten met andere verenigingen. De vorm van de toernooien wisselt soms, maar er zijn ook toernooien die ieder jaar gespeeld worden zoals het openingstoernooi. Het is ook mogelijk dat leden zelf een toernooi organiseren. Als je een leuk idee hebt voor een toernooi kun je dat overleggen met het bestuur en kun je jouw toernooi zelf regelen.

Neem contact met ons op

Wij helpen jou graag met vragen over tennis of over onze tennisclub. Je kunt ons bellen, een email sturen en volgen op facebook. Of kom een keertje langs op onze club.

Bel ons

Stuur een email

Kom langs

J.J. Willingestraat 5
9967 PB EENRUM

Copyright © 2021 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ‚óŹ Alle rechten voorbehouden