Odivia | Sponsors


My Image

Rabobank

Dichtbij en betrokken. Een bank die de leefbaarheid van de regio versterkt. Met medewerkers die staan voor innovatie, enthousiasme, klantfocus en samenwerking. Rabobank Noordenveld West Groningen is de bank waar u niet omheen kunt!

Onze medewerkers zoeken samen met u een oplossing die gericht is op de lange termijn. We willen u niet alleen nu, maar ook in de toekomst helpen uw ambities te realiseren. Of het nu gaat om een lening, verzekering of vermogen, wij zijn gesprekspartner voor al uw bankzaken.
Website


My Image

Sporthuis Winsum

Welkom bij Sporthuis Winsum, dé sportspeciaalzaak in Noord Groningen. Sinds begin 2000 bieden wij een breed assortiment bekende en sterke A-merken, onder andere: Nike, Adidas, ASICS, PUMA, Reebok, Mizuno, Head en Speedo. Maar ook dé sportieve modische merken zoals Gaastra, O'Neill, Brunotti en Falcon zijn bij ons verkrijgbaar.

Op het gebied van bijna alle actieve sporten is er voor zowel dames, heren als ook de jeugd volop sportkleding, -schoenen en accessoires te verkrijgen. Bij Sporthuis Winsum staat klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn getraind in het geven van een goed en deskundig advies. Onze winkel is gevestigd aan de Onderdendamsterweg 9 in Winsum (Gn) en zes dagen per week geopend, iedere werkdag zelfs tot 20:00 uur! Zaterdags tot 17:00 uur. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment!
Website


My Image

Coop Eenrum Smit

Natuurlijk kunt u voor al uw boodschappen bij ons terecht. Maar we gaan graag een stapje verder. Zo verrassen wij u graag met ons grote assortiment verse, eerlijke en ambachtelijke producten. Onze winkel is groenteboer, slager en bakker in één! We zorgen ervoor dat ons vers ook echt vers is. Om u iedere dag opnieuw het beste vers te garanderen bakken we bijvoorbeeld dagelijks tot sluitingstijd brood, stokbrood en snacks.

In onze winkel verrassen we u met ons complete assortiment. En natuurlijk houden we rekening met uw budget. Met scherpe, aantrekkelijke prijzen, maar ook met mooie aanbiedingen en interessante acties.
Website


My Image

Nederlandse Aardolie Maatschappij


Aardgas is een van de belangrijkste energiebronnen van ons land. De meeste huishoudens en bedrijven in Nederland gebruiken aardgas. De energietransitie vindt nu plaats. NAM streeft naar een actieve rol in deze transitie en gelooft in een wereld waarin fossiele en hernieuwbare brandstoffen naast elkaar bestaan. Hiervoor zal ze in eigen land geproduceerd gas – de schoonste fossiele brandstof – blijven leveren en de ontwikkeling van duurzame energiebronnen ondersteunen.

NAM wil graag een zichtbare bijdrage leveren aan de omgeving waarin wij actief zijn. Dat is meestal in het landelijk gebied. Belangrijke sociale thema’s hier zijn werkgelegenheid, scholing, leefbaarheid en duurzaamheid.
Website

De aanleg van onze led sportveldverlichtingsinstallatie in 2016 is mede mogelijk gemaakt door een sponsorbijdrage verkregen uit het NAM-programma leefbaarheid en duurzaamheid.


My Image

Fisio 2 Fit

De Fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met de ruime kennis en kunde helpen we bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten. Door onze ruime ervaring en opleidingen kunt u bij ons terecht voor zorg op maat, passend bij uw situatie gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Alle fysiotherapeuten van Fysio2Fit staan ingeschreven in het KNGF (Koninklijk Genootschap Fysiotherapie). We voldoen dus aan de strenge eisen van de brancheorganisatie, we volgen bijscholing en houden ons aan inhoudelijke richtlijnen. We werken zoveel mogelijk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.
Website


My Image

Cafetaria Bar Eendrum

Cafetaria Bar Eenrdrum is een modern café voor jong en oud. Naast het uitgebreide aanbod van de cafetaria kunt u hier ook terecht voor heerlijke verse broodjes en plateservice. Een feestje, bruiloft enz. organiseren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!!

Cafetaria Bar Eendrum is wekelijks van donderdag t/m zondag geopend. Naast het café vindt u de cafetaria, waar u naast friet en snacks ook luxe broodjes kunt krijgen of gebruik kunt maken van onze plateservice.
Voor catering aan huis, een tuinfeestje, barbecue o.i.d. bent u bij ons aan het juiste adres. Van salades tot stamppotbuffetten, van partytent tot barbecue, wij verzorgen het voor u! Neem hiervoor contact op met ons, of kom langs aan de Raadhuisstraat 4!
Website


My Image

Bouwbedrijf Appie van der Horn

Bouwbedrijf Appie van der Horn
Oude Oosterweg 7
9967 RZ Eenrum
t. 0595-491904

Appie van der Horn
m. 06-51422522
e. appie@appievanderhorn.nl
Website


My Image

Huis voor de Sport Groningen

Huis voor de Sport Groningen brengt elke dag mensen in beweging. Uw mensen. Door kennis te delen, het initiatief te nemen en te zorgen voor de juiste mensen en faciliteiten. Zo zorgen we voor een gezondere leefstijl in een provincie waarin mensen verbonden zijn met elkaar.
Website


Ltc Odivia Tennisclub Eenrum werkt samen met een beperkt aantal exclusieve sponsors. Voor mogelijkheden van sponsoring kunt u een email sturen naar tennis@odivia.com of kunt u bellen met Gerben Miedema | 06-13800627.

Copyright © 2021 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ‚óŹ Alle rechten voorbehouden