Odivia Blog

Dames Odivia on tour

Laatste update 09/04/2019

Stacks Image 1698853

Damesdubbelteam voorjaar 2019. Spelers Gina, Titia, Dineke, Monique en Stien (vlnr).

Odivia - TSH | 7 april

De zaalschoenen staan weer in de kast, de buitenschoenen weer uit de mottenballen, heerlijk we kunnen er weer tegen aan.
Onze eerste competitiedag speelden we thuis tegen Haren 1. Van Stan hadden we al gehoord dat het een gezellig team was, dat wel een leuk balletje kon slaan , dus het beloofde een leuke dag te worden.
Toen we om 13.00 uur op de baan kwamen was de jeugdcompetitie al met de laatste wedstrijden bezig dus dat was keurig gepland.
Na een kop koffie konden we, onder een stralend zonnetje, beginnen aan de wedstrijden. Titia en Dineke maakten er een vluggertje van, na 3 kwartier stapten ze met 6-0/6-0 van de baan.
Gina en Stien deden er “iets” langer over, na 2 uur en 7-6/4-6 en 10-6 konden zij ook eindelijk gaan genieten van de heerlijke monchoutaart
De tweede ronde verliep gelukkig iets vlotter Titia en Gina versloegen de Harense dames met 6-0/6-1 en Simone en Stien deden dat met 6-2/6-1, zodat we om een uur of vier op ons zonovergoten terras zaten onder het genot van een hapje en een drankje.
Met een uitslag van 4-0 in de pocket, een prima begin van deze voorjaarscompetitie


Copyright © 2019 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ‚óŹ Alle rechten voorbehouden