Klusdag NLdoet

Help een handje op de tennisclub

Op zaterdag 16 maart houden wij weer onze jaarlijkse klusdag in samenwerking met de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Doel is om onze tennisbanen en clubhuis weer klaar te maken voor tennisseizoen 2019. Aanvang 10.00 uur.

Wat gaan we allemaal doen?

Wat gaan we allemaal doen? We gaan de tennisbanen verder inrichten (winddoeken). We gaan 't Hok en de terrastafels en -stoelen schoonmaken en alles rond de banen weer netjes maken. Wij hebben daarbij hulp nodig van zoveel mogelijk leden. We tennissen met z'n allen. Het zou mooi zijn als we deze klusjes ook met z'n allen kunnen doen. Kom daarom allemaal en help een handje mee! Ook als je weinig tijd hebt zou het mooi zijn als je even mee kunt helpen. Ook al kom je maar een uurtje. Hoe meer mensen helpen, hoe sneller we klaar zijn. Natuurlijk is er een lekker soepje voor de harde werkers.

Aanmelden

Onze klusdag is aangemeld op NLdoet.nl De klusdag is niet alleen voor leden. De bedoeling van NLdoet is juist dat alle vrijwiligers mee kunnen doen. Je kunt dus ook een vriend of kennis meenemen naar de klusdag. Als je van plan bent om te komen kun je jezelf aanmelden bij NLdoet.

Copyright © 2019 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ‚óŹ Alle rechten voorbehouden