Tennistraining 2018

Stan Tennis Academie Noord

De tennistraining wordt gegeven door Stan Tennis Academie Noord op de donderdagmiddag en -avond. Tijdens tennistraining zijn daarvoor minimaal twee banen gereserveerd. Het lesseizoen bestaat uit 17 lessen vanaf 12 april 2018.

Groepen & Tijden

De groepen & Tijden worden na aanmelding en indeling bekend gemaakt.


Groep I

14.30 - 15.30 uur | introductiegroep


Arne Boerhave
Siebren Boerhave
Batoul Aldougheim

Groep II

15.30 - 16.30 uur


Evy Boot
Noor de Witt
Luca Deddens
Niels Wierenga
Sjors Langeland

Groep III

16.30 - 17.30 uur


Willemijn Elzinga
Lynn Boot
Ben Gaaikema
Bart Voogel
Eva Vennekamp

Groep IV

17.30 - 18.30 uur


Jonas Havinga
Jorn Meijer
Koen de Witt
Wout Boerhave
Rosalie Verzendaal
Maartje Steentjes
Nienke Elzinga
Marieke Peters
Tieme Smit

Groep V

18.30 - 19.30 uur


Niek de Vries
Amber Meijer
Femke de Witt
Vera Backer
Tamar Verzendaal
Anne Steentjes
Sybren Stadens
Jan Steentjes
Sigrid van Iwaarden

Traningsdata


12 april ● 19 april ● 26 april ● 17 mei ● 24 mei ● 31 mei ● 7 juni ● 14 juni ● 21 juni ● 28 juni ● 5 juli ● 12 juli ● 19 juli ● 6 september ● 13 september ● 20 september ● 27 september ● 4 oktober inhaal ● ● 11 oktober inhaal ● 18 oktober inhaal


Aanmelding Tennistraining 2018

Odivia Leden kunnen zich hier aanmelden voor tennistraining 2018. Ben je nog geen lid van Odivia? Ga dan naar Lid worden. Nadat de lesgroepen zijn ingedeeld ontvang je daarvan bericht per email.

(*) Verplicht

Ja, ik wil/ wij willen graag mee doen met tennistraining 2017

Vul een naam in
Vul een naam in
Vul een naam in
Vul een naam in

Vragen/opmerkingen over groepsindeling en lestijden*

* Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen betreffende groepsindeling en lestijden. Het is echter niet altijd mogelijk om aan alle wensen te voldoen. Garanties daarover kunnen wij dan ook niet geven.

Akkoordverklaring

Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met en gebonden te zijn aan de voorwaarden zoals vermeld op de pagina tennisles en de Voorwaarden van Stan Tennis Academie Noord.. Deze akkoordverklaring wordt beschouwd als rechtsgeldige verificatie van de identiteit van de inzender van het aanmeldingsformulier. Ingeval van aanmelding van een juniorlid verklaar ik het aanmeldingsformulier in te dienen als ouder of wettelijk vertegenwoordiger van de minderjarige.

Vul alle verplichte (*) velden in.

Bedankt voor jouw aanmelding. Als de groepsindeling bekend is ontvang je daarvan bericht per email.×
Opps! Er ging iets mis. Zou je het nog eens opnieuw kunnen proberen?×

Tennisschool

De tennislessen worden gegeven door Stan Tennis Academie Noord. Iedere deelnemer krijgt training op zijn of haar niveau. Zo worden er diverse zaken in de trainingen behandeld: basisslagen, spelregels, plaatsing, vaart, bijzondere slagen, tactiek, mentaliteit, conditie, combinatieslagen.

Junioren

De junioren krijgen les in drie fasen. Deze fasen zijn opgebouwd van basisvaardigheden naar slagvaardigheid en techniek tot tennis op de hele baan. Aangepaste baanlengtes en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysieke, emotionele ontwikkeling en technische en tactische vaardigheden.

Senioren

De trainingen van de senioren worden verdeeld in verschillende groepen: beginners, licht gevorderden en gevorderden. Hierdoor traint ieder op zijn/haar eigen niveau met daaraan gekoppeld de juiste oefenstof.

Voorwaarden

Op de tennislessen zijn de Voorwaarden van Stan Tennis Academie Noord van toepassing voor zover deze niet in strijd zijn met de voorwaarden en bepalingen op deze website. Om tennisles te volgen moet je lid te zijn van Ltc Odivia.

Lesseizoen

Het lesseizoen bestaat uit 16-18 lessen beginnend in april 2018. In de (school)vakanties is er geen tennisles. Alle lesdata, groepen en tijden worden voorafgaand aan het lesseizoen vermeld op deze pagina.

Afmelden voor een training

Wanneer je een keer niet kunt trainen kun je je afmelden door een SMS te sturen naar trainer Stan Naaktgeboren | 06-25159332. Vermeld je naam, vereniging en trainingstijd.

Uitval door weersomstandigheden

Als een training niet doorgaat word dit gemeld op de twitteraccount @geentennisles. Zo mogelijk wordt je door iemand van Odivia op de hoogte gesteld en wordt dit op de website vermeld.

Annulering

In geval van ziekte en/of kort durende blessures vindt er geen restitutie plaats. In geval van verhuizing en/of langdurige blessure (mits er een doktersverklaring kan worden overlegt) van de lesser vindt alleen restitutie van lesgeld plaats indien de plaats wordt ingenomen door een andere betalende lesser.

Organisatie

De lesgroepen worden ingedeeld door Ltc Odivia. De kosten voor tennisles zijn afhankelijk van het aantal deelnemers in een groep en de tijdsduur van de les. Door indiening van het inschrijfformulier ga je een betalingsverplichting aan, ook al maak je geen gebruik van het recht op deelname aan de cursus.

Voorbeeld heel seizoen Junioren & Senioren

Lesduur 60 minuten – 6 deelnemers
Kosten heel seizoen (17 lessen)
€ 100,00 per deelnemer

Copyright © 2018 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ● Alle rechten voorbehouden