AUGUSTUS 24 | 25 | 26

Stacks Image 1663419

Eenrum Open Tennistoernooi 2018

Toernooi in de sfeer van de Zomeravondcompetitie

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus organiseert Ltc Odivia Tennisclub Eenrum de vierde editie van het Eenrum Open Tennistoernooi. Dit is een recreatief dubbeltoernooi in de sfeer van de zomeravondcompetitie van Kring Noord, en is bedoeld voor alle tennissers van Noord Groningen. Er wordt gespeeld in de categorieën dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel. KNLTB Speelsterktes 9, 8 & 7 (zie toernooireglement).

Fotoservice


Wij hebben ongeveer 500 toernooifoto's gemaakt. Slechts een klein gedeelte is gepubliceerd. Wil jij toernooifoto's ontvangen waar je zelf op staat? Stuur dan een email aan tennis@odivia.com Dan sturen wij jouw toernooifoto's digitaal in origineel formaat.

Aanmeldingsformulier


(*) Verplicht

Speler 1

Vul een naam in
Vul een naam in
Kies één van de onderstaande mogelijkheden
Kies één van de onderstaande mogelijkheden

Speler 2

Vul een naam in
Vul een naam in
Kies één van de onderstaande mogelijkheden
Kies één van de onderstaande mogelijkheden

Kies één van de onderstaande mogelijkheden
Kies één van de onderstaande mogelijkheden
Vul een geldig emailadres in
Bedankt voor jullie aanmelding. Na betaling van het inschrijfgeld ontvangen jullie een bevestiging per email.×
Opps! Er ging iets mis. Kun je het nog eens opniew proberen?×

Vul alle verplichte (*) velden in.

Toernooi-info


Er kan in twee categorieën ingeschreven worden. De deelnemers worden ingedeeld in poules en de wedstrijden worden op tijd gespeeld zodat ieder team meerdere wedstrijden speelt. Bij de indeling zullen wij zo veel mogelijk rekening houden met de speelsterkte. Geldend is de speelsterkte (zie toernooireglement) die is vermeld op jouw KNLTB Ledenpas 2018. Deelnemers ontvangen vooraf een speelschema per email.

De speeltijden zijn op de vrijdag van 16.00 - 22.00 uur, zaterdag van 9.00 - 22.00 uur en op zondag van 9.00 - 16.00 uur. Het toernooi wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking. Tijdens het toernooi is het assortiment van onze kantine uitgebreid.

De kosten van dit toernooi bedragen € 10 per persoon per categorie en moeten vooraf worden betaald op rekeningnummer NL69 RABO 0316 0001 75 ten name van Ltc Odivia met omschrijving Eenrum Open + categorie van jouw inschrijving. Na betaling van het inschrijfgeld ontvang je een bevestiging van deelname per email.

Graag tot ziens op het Eenrum Open Tennistoernooi!


Bekijk schema's, wedstrijden, uitslagen en meer op:

Deelnemende teams


Heren Dubbel


Dames Dubbel


Mixed Dubbel


Copyright © 2018 Ltc Odivia Tennisclub Eenrum ● Alle rechten voorbehouden